PŘÍBĚH DOGCAT

Když jsme tvořili značku DOGCAT, mysleli jsme především na to, že chceme co nejvíce vyhovět našim čtyřnohým životním parťákům. Nabídnout vám produkty, které bychom sami ocenili anebo je již používáme. Najdete u nás opravdu velký výběr od nejrůznějších hraček, praktických doplňků pro pejsky i kočičky, a především doplňky stravy naší značky, které jsme nechali sestavit tak, aby byly oporou našim miláčkům v nejrůznějších životních situacích.

            Víme, že takových e-shopů je více a možná si říkáte, čím jsme tedy jiní než ostatní? Dobrá otázka. Je tedy na čase vystoupit z neznáma a představit se.

Ráda bych se Vám představila, jsem zakladatelkou a „centrálním mozkem“ firmy ;-), jmenuji se Vlaďka.

 Vlaďka Králová & Leroy von der Hofreite

           

            Mám mnohaleté zkušenosti s výcvikem a vystavováním psů různých plemen. V prostředí sportovní kynologie se pohybuji již řadu let. Provozuji hotel pro psy, pořádám výcvikové a socializační akce a jsem také majitelkou kynologického cvičiště, kde vedu hodiny výcviku, včetně individuálních lekcí. Tam se také zrodil prvotní nápad založit si e-shop, kde budu mít veškeré produkty pohromadě pro všechny, kteří chodí cvičit a ptají se mě na rady.

            Neustále prohlubuji své znalosti v této oblasti, zúčastnila jsem se mnoha seminářů, u nejlepších, převážně zahraničních trenérů. Od roku 2005 se aktivně věnuji sportovní kynologii s plemenem Howavart. Mám složeno 32 zkoušek z výkonu, včetně těch nejvyšších (IGP3, IFH2, ZVV2). To všechno mi stále dává spoustu příležitostí poznávat potřeby našich čtyřnohých parťáků. Poskytnout jim péči, kterou si zaslouží, je to nejmenší, jak jim vrátit alespoň něco málo z toho, co oni dělají pro nás.

 Mám za sebou skvělý tým lidí, kteří jsou mi oporou, spolupracujeme na společných projektech a společně tvoříme značku DOGCAT.

 

My všichni v DOGCATU víme, jak důležitý je pro vás vztah s Vaším psem a pocit, že se na sebe můžete navzájem spolehnout. Jsou našimi parťáky a přesto, že jsou tu s námi jen omezenou dobu, čas s nimi je krásný a intenzivní.

 

V přípravě všech našich produktů dáváme velký pozor na kvalitu surovin. Odměnou jsou nám nejen Vaši spokojení parťáci, ale i Vy, jejich majitelé.

Veškeré produkty balíme pečlivě přímo pro Vás. S vědomím, že od nich očekáváte to nejlepší pro ty nejdůležitější ve Vašem životě.

 

SPOLEČNĚ S VÁMI DĚLÁME ŽIVOT VAŠICH MAZLÍČKŮ DOKONALÝM“